22/4/09

Comença a sonar la sèrie Da Capo


Albena Teatre i Conta Conta Produccions ultimen els preparatius per a començar la gravació durant els pròxims mesos de la sèrie Da Capo (títol provisional). Este projecte de ficció de 13 capítols està previst que s’estrene en setembre en Canal 9-RTVV.

Da Capo narra el renaixement de la banda de música de Benitaulell, un xicotet poble de ficció situat en la Comunitat Valenciana. L’acció comença amb el retorn al poble de Joan, un músic de jazz que viu en Londres, i que deu regressar amb urgència quan son pare Vicent cau greument malalt. Vicent és el director de la banda de música de Benitaulell, que precisament es troba en un dels seus pitjors moments.

La sèrie va a gravar els seus exteriors en Bunyol i Alzira, mentre que els decorats van a muntar-se en Plató Valencia, de Riba-roja. Da Capo compta amb la direcció de Rafa Montesinos i Rafa Piqueras, i la seua música original serà composta pel compositor alzireny Arnau Bataller, i interpretada per, entre altres, la Societat Musical d’Alzira, els components de la qual apareixeran a més a més com a actors en distintes seqüències de la sèrie.

No hay comentarios:

Publicar un comentario